Welkom op de website van MK Administratie- en Advieskantoor


Voor u als ondernemer is het van belang dat de administratie van uw onderneming goed geregeld is. U zoekt een boekhouder die u adviseert, inzicht geeft in uw financiële situatie en de gehele zorg draagt over uw administratie zodat u meer aandacht heeft voor het ondernemerschap. Het uitbesteden van uw administratie of een deel van uw administratie, betekent voor u als ondernemer vaak minder stress en tijdsverlies. Tijd die u beter kunt investeren in het voeren van uw onderneming en doen waar u goed in bent.

Door de administratie goed in te richten en op regelmatige basis bij te houden, wordt er een duidelijk inzicht gecreëerd en kan alle waardevolle informatie worden verzameld over de onderneming waardoor een goed advies kan worden opgesteld. Op basis van deze informatie kunt u beslissingen nemen, rendementen verbeteren en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

MK Administratie- en Advieskantoor kan u deze dienstverlening bieden. Bij MK Administratie- en Advieskantoor blijft u altijd op de hoogte van de laatste weetjes, belangrijke tips en adviezen en krijgt u professionele begeleiding op het gebied van financiële en fiscale zaken. De focus van MK Administratie- en Advieskantoor ligt bij de persoonlijke benadering, het regelmatige contact en een nuchtere en professionele ondersteuning bij alle administratieve en fiscale verplichtingen.