Het Kantoor


MK Administratie- en Advieskantoor is gevestigd aan de Europaweg 151 A3-A5 te Zoetermeer. MK Administratie- en Advieskantoor is werkzaam in regio Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. De klantenkring bestaat uit bedrijven uit de branche horeca, bouw- en klussenbedrijven, transport en financiële dienstverlening.

MK Administratie- en Advieskantoor heeft een samenwerking met FFC B.V., een kantoor voor controllers en interim administrateurs. Daarnaast is er een nauwe relatie met een registeraccountant, een pensioenadviseur, fiscalist en jurist. Hierdoor is de kwaliteit altijd gewaarborgd en kan MK Administratie- en Advieskantoor op elk vlak advies en expertise bieden.

De onderneming MK Administratie- en Advieskantoor wordt gedreven door Megan Koster. Na een trouw dienstverband van ruim 8 jaar bij een administratiekantoor, opgevolgd door een korte samenwerking met een accountantskantoor is het besluit genomen een eigen kantoor te starten. De reden voor het starten van een eigen kantoor is de nauwe samenwerking met de ondernemer en de mogelijkheid om alles van A tot Z voor de cliënt te verzorgen.