Tarieven


Als klant van MK Administratie- en Advieskantoor bent u gewend aan heldere afspraken en duidelijke communicatie, maar ook de prijzen zijn transparant. Vooraf wordt besproken welke tarieven er worden gehanteerd en/of welke vaste prijs we bepalen voor het boekjaar en de betreffende werkzaamheden. Ook wordt in overleg vastgesteld welke werkzaamheden u als ondernemer zelf blijft doen en welke wij uit handen zullen nemen.

De focus wordt gelegd op de automatisering. Importbestanden en koppelingen met banken en andere softwarepakketten zorgen ervoor dat er efficiƫnt gewerkt kan worden en scherpe tarieven kunnen worden aangeboden. Tevens wordt er altijd gezocht naar mogelijkheden om de boekhouding en het verwerken en controleren hiervan efficiƫnter en effectiever te laten verlopen, met als gevolg dat er minder uren besteed kunnen worden aan de werkzaamheden.

Om concurrerende tarieven neer te kunnen leggen, zonder de markt te ondermijnen, is er besloten deze niet te tonen op de website. U bent op zoek naar een bovengemiddeld goed kantoor waar communicatie en duidelijkheid voorop staan. U wilt kunnen vertrouwen op de kennis en expertise van het kantoor. Wij zijn er zeker van dat wij dit alles en meer kunnen bieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Eventueel kunt u via het contactformulier op de website een vrijblijvend gesprek en/of offerte opvragen.